Η Εταιρεία

Το εργαστήριο φρέσκου βιοτεχνικού παγωτού με την επωνυμία Gelateria Dimitriou ιδρύθηκε το 2011 από την εταιρεία Δημητρίου Γεώργιος & ΣΙΑ Ο.Ε. στην περιοχή Σελιανίτικων Αιγιαλείας, ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό πολύ κοντά στην πόλη του Αιγίου.

Η “ Οικογένεια Δημητρίου” με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της ζαχαροπλαστικής μέσω των δύο ζαχαροπλαστείων που διαθέτει στην τοπική αγορά, είναι πολύ γνωστή για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και των παροχών της σε κάθε προσωπική και κοινωνική εκδήλωση.

Επάνω σε αυτή τη βάση στήθηκε, μελετήθηκε και άνθισε μια μεγάλη αγάπη του μέλους της “ Οικογένειας Δημητρίου”, Γεώργιου Δημητρίου, η οποία λέγεται …παγωτό και πιο σωστά…GELATO!

Πάντα με συνακόλουθο την εμπιστοσύνη και τη συμπαράσταση του πατέρα του Ανδρέα Δημητρίου και της μητέρας του Ελένης αποφασίστηκε η δημιουργία, η οργάνωση και η λειτουργία ενός σύγχρονου και υψηλών προδιαγραφών εργαστηρίου, με ένα και μοναδικό στόχο…Καθημερινά να παράγεται φρέσκο, υγιεινό, εντυπωσιακό σε παρουσίαση, μα πάνω από όλα μοναδικό σε γεύση παγωτό.

Και πράγματι αυτό υλοποιήθηκε. Οι συνεργάτες μας παραγγέλνουν τα παγωτά που επιθυμούν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων, αλλά τους παρέχεται και η δυνατότητα να “δημιουργήσουν” γεύσεις της αρεσκείας τους και βάση πάντα των αναγκών τους. Η παραγωγή του παγωτού πραγματοποιείται αποκλειστικά για αυτούς ώστε να πετύχουμε φρέσκο, ποιοτικό και σταθερό σε γεύση προϊόν.